Najnovšie recenzie zo sekcie Intímne zdravotné prostriedky
- odporucam na doliečenie a vytvorenie potrebnej
- Vysoká cena
Kúpila som tieto kapsuly už druhýkrát - na doliečenie mykózy (po 6-dňovej liečbe Clotrimazolom AL) a opäť veľká spokojnosť. Treba dodržať postup pri aplikácii, prvý týždeň každý večer jedna kapsľa a potom zvyšné trikrát každých 7 dní jedna.
- produkt splnil moje predstavy
produkt splnil moje predstavy
Spokojný...
splňa to na čo je určený
- Na odporúčanie lekárky spĺňa čo má
Výborný, pomohol mi a vyliečil ma.
- Pomáha
- čapíky spĺňajú to na čo sú určené
- čapíky sa rýchlo rozpustia ale to neznižuje ich kvalitu
Okamžitá pomoc, účinok a úľava. Odporúčam.
v recenzii v e-shope som napisala, ze nevyteka a nespini pradlo…pri prvej to platilo, ale uz pri druhej to bolo ako pri inych tabletach a cipkoch
- jemný
- Po konizácii veĺmi účinná prevencia na zabránenie šíreniu HPV vírusu, ako aj urýchĺuje proces hojenia rán po operácii.
Super ukludňujúci efekt!
lepšie ceny oproti kamenným lekárňam
- Už som objednala 2x
Probiotika každý štvrtý deň výhoda
Jeden z najlepších gélov, výhodou je ze sa môže kombinovať aj z estrogénovim krémom.
Naprosto skvělý gel, používám jej léta podle potřeby jako prevenci infekcí a diskomfortu a je naprosto úžasný, skvěle jej snáším a za ty roky jsem neobjevila z této kategorie nic lepšího. Můžu jen doporučit.
Cena je vzhledem ke kvalitě a při tom jak dlouho mi balení vydrží výborná.
Dlhodobé problémy s v nútornými aj vonkajšími hemeroidmi - mám zdravú životosprávu, veľa športujem, nemám ani 30 a už vôbec netrpím nadváhou. V rodine, kde týmto ochorením trpíme my odporučili tento prípravok, ktorý používajú už desaťročia ... za mňa je skvelý.
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »